Tuotesarjat

BTB13 tarjoaa tehokasta hoitoa patentoidulla kantasoluteknologialla. EKOPHARMA Helsinki on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden suomalaisten luomumarjojen voimasta. 

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. 

Hoitovoiteet

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille. EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä.

Kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä- BTB13

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta  tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

– Suomalainen tieteellinen innovaatio
– Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
– Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
– Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
– Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
– Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
– Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BTB13-tuotesarja sisältää kolme linjaa:

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä.

BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan, uudistamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.BTB13™ Sensitive-hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta.

Hoidossa käytettävät tuotteet valitsemme aina asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaisesti.

 

 

 

Tilaa lahjakortti tästä tai käväise ostamassa paikanpäältä